Handelsbetingelser

 

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra www.choconina.com

Bestilling 

Bestilling af varer enten pr. mail eller tlf. Forventet leveringstid 3-5 hverdage. Ved større ordrer bestilles senest 2 uger før. 

Betingelserne gælder i de tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Choconina.  Vi kan ikke levere i weekender eller helligdage.
Varer bestilt lørdage eller søndage, vil blive ekspederet næstkommende hverdag.

Betaling

Betalingsform aftales ved bestilling, og kan ske ved enten bankoverførsel, Mobilepay eller fakturaudstedelse. 
Alle beløb er i DKK Danske kroner og er inkl. moms. 

Persondatapolitik
Choconina behandler alle personlige data/oplysninger fortroligt og disse vil ikke videregives til tredjemand. Videregivelse vil kun ske såfremt lovgivning kræver dette, eller i form af retskendelse.

Levering/afhentning
Choconina leverer normalt indenfor 5-8 hverdage, der leveres og ekspederes ikke ordrer i weekends og på helligdage. Der er ikke returret på fordærvelige varer.
Du vil modtage en mail og sms vedr. levering hvis det er aftalt levering med Post Danmark. Køber afholder udgift til porto som er Post Danmarks gældende takster. Der henvises til www.postdanmark.dk
Choconina sørger for levering med PostDanmark (med mindre andet aftales) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.
Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige og kan dække over store lokale og tids-
begrænsede variationer. Choconina kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af
meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Choconina naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. 
Choconina tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering ved modtagelse af bestilling. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.

Levering til Færøerne, Grønland og udlandet sker også med PostDanmark.

Fortrydelsesret
Da Choconina leverer fordærvelige varer, er der ikke fortrydelsesret på køb fra Choconina

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes hurtigst muligt rettet henvendelse til:

Choconina
Tune Center 11 B
4030 Tune
Tlf: 22238660
Mail: 
info@choconina.com